Ons verhaal

The perfect gift jewellery

&anne jewellery is door Anne Ruster opgericht in 2017. Haar doel was om het perfecte cadeau te creëren: stijlvolle sieraden van hoge kwaliteit in een mooie verpakking, die tegelijkertijd betaalbaar zijn. Daarnaast is het belangrijk dat de onderdelen van de sieraden milieuvriendelijk worden geproduceerd. Uiteraard staat eerlijke arbeid ook hoog in het vaandel.

Anne laat zich inspireren door felle kleuren, avonturen (het is altijd tijd voor avontuur) en ‘all things fun’. En ze houdt van patronen, hartjes en sterren!

&anne biedt een complete collectie kettingen, armbanden, oorbellen en studs. De sieraden worden altijd in een originele en mooie verpakking geleverd, waardoor het een perfect cadeau is (voor jezelf of een ander).

De sieraden worden onder andere verkocht in high-end winkels over de hele wereld.

 

We love packaging

Bij het ontvangen van een cadeau is het eerste wat je ziet de verpakking. Bij &anne jewellery houden we echt van mooie verpakkingen.

Ons ontwerpproces begint met het vinden van een specifiek thema, dat de basis vormt voor een collectie. We halen onze inspiratie uit ons dagelijks leven en kleine avonturen. Op basis van het thema ontwerpen we patronen die in de verpakkingen worden gebruikt. De patronen worden op hun beurt vertaald in de charmes, wat resulteert in een harmonieus geschenk.

Voorbeelden van collecties aangeboden door &anne zijn:

"You had me at Aloha", dat draait helemaal om het strandleven en het gevoel van eerste liefde.

"The Coolest", dat gaat over het geven van het perfecte cadeau aan 'The Coolest' persoon, inclusief jezelf.

 

Produced environmentally friendly

Zowel de sieraden als de gekleurde verpakkingen zijn ontworpen in Nederland. De sieraden zijn gemaakt van milieuvriendelijke, hoogwaardige metalen (nikkel- en loodvrij) voorzien van een laagje goud (18K of 24K) en in Nederland geassembleerd. De onderdelen voor de sieraden worden milieuvriendelijk geproduceerd in Nederland.