Wholesale

In Short

&anne biedt 'gift-jewellery' waar jij, en vooral je klanten, blij van worden.

De &anne sieraden zijn het perfecte cadeau is, met maar één nadeel: je wilt het ook voor jezelf houden :-).

De 18K en 24K gold plated sieraden worden geleverd in mooie verpakkingen, waardoor het een waar geschenk is.

Zowel de sieraden als de gekleurde verpakkingen zijn ontworpen in Nederland. De sieraden zijn gemaakt van hoogwaardige metalen (nikkel- en loodvrij) en in Nederland geassembleerd. De onderdelen voor de sieraden worden milieuvriendelijk geproduceerd in Europa. 

 

Partner with &anne - ethical jewellery

Wij geloven dat het perfecte cadeau van de hoogste kwaliteit moet zijn,met zo min mogelijk negatieve impact voor de wereld. Daarom halen we onze componenten uit Europa en assembleren we de sieraden in Nederland.

De sieradencomponenten zoals bedels en ketting zijn voornamelijk afkomstig uit Europa. Dit zorgt voor hoge normen met betrekking tot de kwaliteit en de milieuvriendelijke productie. De gouden juwelen zijn 18- of 24-karaats gold plated met hoogwaardig metaal of sterling zilver als basismateriaal. De sieraden zijn nikkel- en loodvrij.

Ook de verpakkingen komen uit Europa. Al het drukwerk is afkomstig uit Nederland op FSC-papier met milieuvriendelijke inkt.

Wij assembleren de sieraden zelf in ons productiecentrum in Nederland.

Need more information? We're always happy to help!

Ons toegewijde team ontwerpt alles vanuit onze studio / productiecentrum in Den Haag (Nederland). We bieden een complete collectie kettingen, armbanden, oorbellen en studs op basis van onze eigen ontwerpen.

Als alternatief kunnen we met u samenwerken om een ​​ontwerp op maat te maken. Heb je iets in gedachten? Neem contact op! info@en-anne.nl